Underhood

Pidä some elossa kesällä – helpoin keino löytää ideoita päivityksiin

Tässä artikkelissa kerron, miten löydät pienellä vaivalla takuuvarmoja hittejä kesäpäivityksiisi.

Kun kaikki huutavat, hiljaista ei muista kukaan. Underhoodin analyysi kertoo, että sosiaalisessa mediassa pärjätäkseen tulee olla ahkera ja tuottaa sisältöä vähintään kerran päivässä eri kanaviin. Kuinka kukaan jaksaa suoltaa näin valtavasti kamaa nettiin ja miten käy päivitysten laadun?

Varsinkin kesällä, kun somea väännetään pienillä resursseilla ja kaikki lomailevat, kerrottavaa on vähän. Mutta ei hätää. Ota avuksesi Underhoodin Dashboard (uutta nimeä tälle työkalullemme etsitään, saa muuten ehdottaa), tee muutama lista ja pim! löydät uusia ideoita ja jaettavaa joka ikinen päivä. Voit kokeilla Dashboardiamme ilmaiseksi kahden viikon ajan, eli tässä on taikakeinosi selviytyä hiljaisesta heinäkuusta!

Toimi näin

1. Kirjaudu Underhoodiin Facebook-tunnuksillasi

2. Klikkaa ylävalikosta Dashboard

3. Valitse brändisi


4. Tee muutama ranking-lista
. Monet käyttäjistämme listaavat kilpailijoitaan, mutta hyvä idea on vaikkapa tehdä lista suomalaisista ja ulkomaisista sisältöpalveluista, jotka tuottavat juuri sinun yleisöäsi kiinnostavia päivityksiä, joista saat ideoita ja joita voit jakaa. Kuvassa esimerkkinä rakastamani ”Meme factories” -lista, jossa on parhaita meemejä. Jakolinkki tähänkin listaan plus muutamaan muuhun löytyy tämän artikkelin lopusta.

5. Jaa, kopioi, kommentoi listojesi parhaita päivityksiä ja seuraa, kuinka yleisösi innostuu

Huhtikuussa julkaistun Dashboardin tärkeimmäksi ominaisuudeksi on osoittautunut juuri tämä huippusisältöjen löytäminen. On paljon tehokkaampaa jakaa jo suosittua kamaa, kuin keksiä kaikkea itse. Oppiminen on nopeaa ja ideoiden tulva loputon.

Tässä vielä muutama lista, joilla pääset alkuun. Klikkaa vain linkkiä ja lisää lista Dashboard-näkymääsi. Kätevää, eikö totta!

Meemitehtaita
Taidokasta markkinointia
Suurimmat sanomalehdet
Poliittiset puolueet

Hyvää kesää! Muistattehan myös itse laittaa listanne jakoon.

Sami Kuusela