Underhood

Kuusi esitystapaa, sama data

Dataa ja analyyseja voi esitellä monessa muodossa, eikä käyttäjää saa pakottaa esimerkiksi verkkosivuille, jos raportti toimii paremmin. Tässä Underhoodin kuusi tapaa somedatan pureskeluun.

Underhoodin julkaisemisesta on kulunut kohta kolme vuotta. Data on pysynyt samana, eikä algoritmiimme ole tullut kuin viilauksia: annamme yhä somearvosanoja kielianalyysin, vuorovaikutusnumeroiden ja näkyvyyden perusteella.

Vaikka perusasiat eivät ole muuttuneet, esitämme tuloksia ja johtopäätöksiä monipuolisemmin kuin alussa. Kun vuonna 2016 ainut vaihtoehto oli tutkailla analyysisivua, nyt analyyseja ja oivalluksia saa raportteina, ranking-listoina ja niistä nostettuina parhaina päivityksinä ja viikko- tai kuukausikirjeinä.

Joku tykkää nettinäkymistä, toinen likettää raportteja

Tajusimme, etteivät kaikki käyttäjät tykkää tuijotella numeroita tai graafeja, vaan tieto ja analyysi kannattaa toimittaa juuri siinä muodossa, jossa se tykätään lukea. Joku haluaa tiirailla nettisivuilla numeroita ja käppyröitä ja toinen rakastaa raportteja.

Tässä tavat, millä Underhoodista saa someanalyyseja.

Analyysisivu

Original ganster. Analyysisivuilla kaikki näkevät toistensa statistiikat ja parhaat päivitykset. Underhoodin analyysi muodostuu kolmesta alamittarista, joiden keskiarvosta lasketaan kokonaisarvosana eli Underhood score.

Hupparihörhön päivittäin muuttuvan analyysisivun löydät täältä.

Dashboard

Toukokuussa 2018 julkaistu näkymä dataan, jossa käyttäjät tekevät ranking-listoja ja näkevät listoilta parhaat päivitykset.

Testaa Dashboardia ilmaisella kahden viikon koejaksolla. Tässä linkki.

Osa Premium-pakettia, hinta alkaen 69 €/kk

Viikkokirje

Nopea katsaus pärjäämiseen, ranking-listoja ja personoituja poimintoja parhaista päivityksistä.

Underhood Weekly lähetetään kaikille sitä haluaville käyttäjille sähköpostiin ja se muokataan mahdollisimman sopivaksi.

Audit

Perusteellinen analyysi sometekemisen pohjaksi. Käydään läpi eri somekanavat, tehdään kilpailijavertailu ja annetaan viisi tehovinkkiä viestinnän petraamiseen.

Tsekkaa tarkemmat tiedot Auditin sivuilta.

Tilattava tuote, hinta 580 €

Kuukausiraportti

Tuorein tuotteemme, josta monet tykkäävät. Kuukausiraportti on robotisoidusti kirjoitettu ja aina kuun vaihteessa sähköpostiin popsahtava analyysi, joka sisältää tärkeimmät huomiot kuukauden ajalta. Raportti on niin kattava, että monille riittää pelkästään sen tutkiminen, eikä verkkotyökaluja edes tarvita.

Korvaa monessa organisaatiossa käsin tehdyt someraportit.

Lataa kuukausiraportin esimerkki tästä linkistä.

Tilattava tuote, hinta 99 €/kk yksittäin tilattuna, monen raportin paketteina edullisempi

Perusteelliset konsulttianalyysit

Joskus asiakkaamme haluavat syvällistä ja räätälöityä analyysia esimerkiksi teemoista, jotka purevat omaan ja kilpailijoiden yleisöön. Tähän tarkoitukseen rakensimme konehuoneeseemme ”taikanapin”, jolla lataamme sadan päivän datat miltä tahansa brändiltä ja teemme tältä pohjalta analyysin. Taikanapista ja mitä kaikkea ihmeellistä sillä voi tehdä voit lukea aiemmasta kirjoitusestamme.

Jos taikanappi kiinnostaa, siitäkin voi olla yhteydessä suoraan meikäläiseen, kuten myös muiden tuotteiden osalta! Alla yhteystiedot

sami@underhood.co
044 3234323

Sami Kuusela